VIP-dag, één-op-één coaching

Ben je toe aan verdieping of specialisatie binnen het vak? Tijdens een VIP-dag kijken we naar datgene wat jij nodig hebt: crisiscommunicatie, reputatiemanagement, de do’s en don’ts in contact met journalisten of overtuigend en vol zelfvertrouwen adviseren met behulp van non-verbale communicatie.

Tijdens een VIP-dag gaan we aan de slag om jouw vaardigheden naar een hoger plan te tillen.
De mogelijkheden zijn eindeloos:

Free publicity
‘Bel jij de krant even, dan kunnen ze dit persbericht plaatsen?’  Aan jou de schone taak om uit te leggen dat het zo niet werkt. Free publicity genereren is lang niet zo gemakkelijk als de ‘buitenwacht’ vaak denkt. Er zijn verschillende manieren om media aandacht te krijgen voor je bedrijf of organisatie, met ‘en zonder actuele aanleiding.

 Reputatiemanagement
‘Een goede reputatie komt te voet en gaat te paard’, luidt het gezegde. Maar hoe hou je de teugels in eigen hand? Wat kun je als woordvoerder betekenen vlak voor of tijdens een reputatiecrisis (spoiler alert: veel!)

Crisiscommunicatie
En dan is het zover: full blown crisis. Wat ga je doen, wie moeten er worden opgelijnd? Is het draaiboek klaar? Wat staat er uberhaupt in een crisisdraaiboek?

Relatie journalisten
Journalisten en communicatieprofessionals hebben vaak een haat-liefde verhouding. Uiteindelijk kunnen we niet zonder elkaar en is een goede relatie van cruciaal belang. Hoe bouw je zo’n relatie op? Wat doe je wel en wat vooral niet?